Fitness, prehrana i opuštanje su tri osnovna stupa zdravog života. Zato smo u Camping Village Šimuni pripremili različite mogućnosti i aktivnosti koje će savršeno pristajati vašem životnom stilu.

Budite aktivni

Za većinu ljudi, odluka da žive zdravije obično znači bavljenje sportom ili nekom drugom  tjelesnom aktivnošću. U Camping Village Šimuni želimo osigurati da svi naši gosti mogu pronaći aktivnosti za sebe i to je jedan od glavnih razloga zašto kad dođete u Šimune možete isprobati sve od nogometa i košarke do joge i zumbe. Možete čak i roniti ili se pridružiti organiziranim biciklističkim i pješačkim grupama uz koje nećete samo doći u formu, već će vam i pokazati sve predivne lokacije na otoku Pagu. Pregledajte ponudu sporta i aktivnosti u kampu.

Promijenite prehranu

Tjelesna aktivnost je samo prvi korak prema doista zdravom načinu života. Ako stvarno želite promijenu, morate uzeti prehranu u svoje ruke i izbaciti sav junk food. “Cheat day” tu i tamo je u redu, ali morate donijeti odluku i početi razmišljati o tome što jedete. Kako sve više i više ljudi pokušava živjeti zdravije, a vegetarijanska, veganska i bezglutenska dijeta sve su popularnije, osigurali smo da naši gosti imaju širok izbor jela u kojima mogu uživati kada posjete Šimune. U restoranima našeg kampa naći ćete veliki izbor vegetarijanskih jela, tradicionalnih dalmatinskih delicija i svježe ribe, pa slobodno provjerite ponude.

Smanjite razinu stresa

Već znate da stres može imati negativan učinak na dobrobit osobe, pa morate biti sigurni da redovito otpustite sav taj nakupljeni pritisak. Ako tjelesna aktivnost u ovom slučaju nije dovoljna, odlazak na odmor i opuštanje na plaži zasigurno će pomoći. Opuštanje na plaži bez brige na svijetu nevjerojatan je način da pomladite svoje tijelo i um (i uživate u tom procesu), ali postoji i puno drugih stvari koje možete raditi u kampu Šimuni kako biste smanjili stres.

Kada je u pitanju postizanje zena, masaže su najčešći odabiri naših gostiju, pa smo pripremili sve vrste različitih masaža i tretmana u našem Beauty centru i Slanoj plaži. Možete se počastiti tradicionalnom, Tui Na ili Tajlandskom masažom ili čak isprobati nešto sasvim drugačije, poput haloterapije.

Naspavajte se

Spavanje je od ključnog značaja za vaše tijelo i um. Tijekom spavanja, vaše se tijelo oporavlja i iscjeljuje, a vaš um radi na pripremanju za sljedeći dan. Dobar odmor smanjuje razinu stresa, čini vas više budnima, kreativnima i zdravima.

A kada je bolje da započnete svoj novi raspored spavanja nego za vrijeme odmora?

U Camping Village Šimuni možete se zakunjati na jednoj od naših plaža bilo da se rastegnete na ležaljci ispod suncobrana ili se udobno smjestite pod baldahinom.

 

Sada kada znate kako zdravije živjeti, vrijeme je da rezervirate svoj idealni odmor u Camping Village Šimuni i vidite sve što smo pripremili za vas!