Dan kampa Šimuni

20.7.2022.

Rođendan Camping Villagea Šimuni najveseliji je dan u godini. To je najveći tulum u kampu i prepun je zabave, sreće i smijeha, te dobrih vibracija i lijepih uspomena.

Program događanja

Dan kampa će se ove godine održati 22. srpnja, a kako bismo ovaj poseban dan obilježili na najbolji mogući način, za vas smo pripremili mnoštvo zabavnih aktivnosti, poput vatrenog showa, karnevalske povorke, sportskih natjecanja, koncerata, kulinarskih dvoboja i brojnih drugih iznenađenja.

Nemojte brinuti ako ste propustili dan kampa Šimuni u srpnju, jer za vas pripremamo još jedan veličanstven tulum. Na Summer festivalu vas svake godine očekuje vrhunska atmosfera i mnoštvo zabavnih aktivnosti.

Summer festival će se ove godine u Camping Villageu Šimuni održati 10. kolovoza, a na njemu ćete moći uživati u sportskim natjecanjima i koncertima te slasticama, odličnim popustima i dugoj zabavi.

Za raspored svih događanja u kampu Šimuni i dodatne informacije o programu dana kampa, posjetite info desk na recepciji ili se javite na email

[email protected]