Tražite zabavne igre za kampiranje tijekom kišnog dana? Pročitajte ovaj članak i pogledajte naš popis najboljih ideja koje će vas zabavljati cijeli dan.

Napokon ste krenuli na dugo očekivano kampiranje, nadajući se lijepom vremenu, ali odjednom je počela padati kiša? Ne dopustite da vam loše vrijeme pokvari putovanje — pronašli smo mnoštvo igara za kampiranje za kišne dane koje će vas zabaviti čak i bez sunca! Kampiranje po kiši apsolutno može biti nezaboravno iskustvo, ali bitno je biti spreman. Nastavite čitati kako biste saznali kako.

Budite spremni za kišu

Uz pravovremenu pripremu, lako ćete prihvatiti sve vremenske uvjete. Prije svega, svakako uložite u kvalitetan šator i vodootpornu opremu za kampiranje. Najbolje je da nekoliko puta provjerite kakvo vrijeme možete očekivati prije nego što krenete na put, jer ćete tako imati dovoljno vremena za ponovno pakiranje ili kupnju dodatne opreme. Uz odgovarajuće pripreme i naše prijedloge igara za kišne dane, kampiranje u šatorima po jakoj kiši ne mora biti dosadno. Ako se pitate kako se pripremiti, pogledajte naših 5 savjeta za kampiranje po kiši.

Najbolje aktivnosti za kampiranje tijekom kiše

Bez obzira na vrijeme, vaš vikend može biti pun avanture. Samo odaberite jednu od 10 aktivnosti za kampiranje tijekom kiše i zabavite se sa svojom obitelji i prijateljima!

#1 Društvene igre 

Igranje vaše omiljene društvene igre u šatoru ili kamp-kućici sasvim je drugačiji osjećaj nego kod kuće. Ako trebate pomoć pri odlučivanju koju igru ​​ponijeti na kampiranje, pogledajte naš vodič za društvene igre.

#2 Čitanje

Odaberite svoju omiljenu knjigu i prepustite se čarobnom krajoliku starog grada Paga. Osjećat ćete se kao da ste u nekom povijesnom fantastičnom romanu!

#3 Potraga za blagom u zatvorenom

Zabavna alternativa skrivaču je sakriti neki predmet u šatoru ili kamp prikolici i zamoliti djecu da ga pronađu.

#4 Igre riječima

Minimum rekvizita, maksimum zabave. Izmislite vlastite riječi, igrajte se vješala ili osmislite potpuno novu igru ​​riječi.

#5 Pričajte priče 

To je jedna od tradicija obiteljskih kampiranja, bilo kišno ili sunčano.

#6 Uživajte u zvukovima prirode

To je kao ASMR u stvarnom životu! Samo se usredotočite na svoje disanje, meditirajte i opustite se.

#7 Idite na planinarenje po kiši

Planinarenje po kiši je jedinstveno iskustvo jer i poznata staza može izgledati potpuno drugačije. Obucite kišnu opremu, zavežite cipele za planinarenje i nogu pred nogu.

#8 Pišite dnevnik

Iskoristite priliku za razmišljanje i posložite svoje misli.

#9 Isplanirajte aktivnosti do kraja vašeg odmora 

Zvuči kao posao, ali zapravo nije. Iskoristite kišne sate da online istražite svoje okruženje i rezervirate mjesta koja želite posjetiti sljedeći dan.

#10 Ples na kiši 

Pustite glazbu na svom telefonu i stvorite najbolje uspomene s odmora.

Kampiranje je avantura u bilo koje doba godine i u svim vremenskim uvjetima. Ako ste nestrpljivi isprobati nešto novo i prihvatiti sve što majka priroda nudi, rezervirajte svoj boravak u Camping Village Šimuni. Tko zna, možda ćudljivo vrijeme učini vaše iskustvo kampiranja još boljim!