Otok Pag nudi predivnu prirodu, čarobne plaže i bogatu gastronomiju – ali jeste li znali da nudi i odlične adrenalinske aktivnosti? Otkrijte koje vas sve pustolovine čekaju na samom otoku i u blizini.

Ako vam opuštanje na plaži nije dovoljno i željni ste navale adrenalina od koje će vam srce ubrzano kucati, Pag je mjesto za vas. Vodeni sportovi, penjanje, čak i posjet Marsu – Pag ima sve.

Mars na Pagu?

Da, dobro ste pročitali. Pitate se kakav je Mars, ali nemate hrabrosti prijaviti se za program volontiranja? Jednostavno dođite na Pag! Ok, šalu na stranu. Na Pagu postoji stvarno super trail staza koja se zove Life on Mars. Pod utjecajem vrlo snažne bure dijelovi otoka postali su tako ogoljeli da nevjerojatno nalikuju onome što vjerojatno zamišljate kad razmišljate o neistraženom planetu. Srećom, puno je sigurnije. 

Postoje tri vrste staza: Challenger (23 km), Active (14 km) i Light (7 km), tako da možete odabrati onu koja najviše odgovara vašim sposobnostima (i volji).

Vodeni sportovi

Jadransko more je savršeno za istraživanje, bilo da želite roniti ili surfati. Opuštanje na plaži ujutro, ronjenje tijekom najtoplijeg doba dana da se rashladite i jedrenje na dasci popodne – zabava je zajamčena. U Camping Villageu Šimuni nudimo niz zabavnih aktivnosti za vas, za djecu, za svakoga! Sve možete unajmiti kad dođete i slobodno se obratite našem ljubaznom osoblju za pomoć. U međuvremenu provjerite koje sve vodene aktivnosti nudimo!

Adrenalinski izleti

Rezervirajte nezaboravan adrenalinski izlet iz udobnosti našeg kampa. Ako ste ovisnik o adrenalinu, imamo dobre vijesti! Dalmacija nudi više od mora i plaža – prepuna je mjesta za istraživanje. Rafting, planinarenje, čak i bungee skok s 92 metra visokog Masleničkog mosta! Oslobodite svoj divlji duh na sljedećem odmoru.

Penjanje

Za sve penjače Pag nudi divne litice koje možete osvojiti. Oblikovala ih je bura, zato očekujte spektakularne oblike i zašiljene vrhove (sjećate se Marsa?), a pogled je, pa, apsolutno vrijedan truda.

Stogaj sadrži 19 smjerova različite težine, duljina od 10 do 60 metara. Smjerovi su blago položeni i vertikalni, orijentirani na J, Z i SZ.

Tandem skok padobranom

Ako tražite stvarno ekstremno iskustvo, možete otići i na tandem skok padobranom. Nije za one slabog srca, ali ako se ne bojite visine, to bi vam moglo biti najnezaboravnije iskustvo na odmoru. Polijećete u Zadru, uživate u zapanjujućem 20-minutnom panoramskom letu iznad nacionalnih parkova Kornati i Paklenica, a zatim iskočite iz aviona u sigurnim rukama instruktora i lebdite nad morem sa spektakularnim pogledom na otok Pag i vrhove Velebita. Možete čak iskusiti i skok u zalazak sunca – a prema Hitchcocku Zadar ima najljepši zalazak na svijetu! Slijetanje je na plaži koja se nalazi između dva nacionalna parka. Tako nešto se ne propušta!

Ako tražite malo uzbuđenja, dođite na Pag i počastite se čudesnim adrenalinskim avanturama – a nakon toga uvijek možete na lagano kupanje i upijanje sunca na jednoj od brojnih rajskih plaža!