Ideje i savjeti za piknik na plaži: savršen način za uživanje u sezoni

Aktivnosti i wellness

Pročitajte ovaj članak i naučite kako planirati piknik na plaži koji će se svidjeti svima! Saznajte koju hranu ponijeti na piknik, koje aktivnosti raditi i još mnogo toga.

Deke na tlu, sendviči u košari, tihi šum Jadranskog mora i sva ta priroda oko vas — trebate li više razloga da što prije odete na piknik na plaži?

Najbolje ideje za piknik za parove koji vole romantiku

Prije nego što se počnete pakirati, uvijek je dobro provjeriti moguća mjesta za svoj piknik. Neko lijepo i skrovito mjesto omogućit će vama i vašem partneru da se opustite i uživate u međusobnom društvu bez ometanja. Sljedeća stvar na listi je hrana. Kako bi doživljaj bio što više autentičan, isprobajte domaće okuse poput Paškog sira ili najpopularnijih hrvatskih vina.

Kako napraviti piknik s prijateljima vrijedan Instagrama?

Ako se pitate kako postići savršenu estetiku piknika — sve je u detaljima! Razmislite o dekoru, spakirajte jastuke i otmjeni pribor za jelo. Lijepo stakleno posuđe učinit će da se osjećate otmjeno, a zanimljiv tanjur s hranom podići će cijelo iskustvo.

Kako planirati savršen piknik za bilo koji budžet?

Dok planirate piknik, malo vas može udaljiti. Samo slijedite ove jednostavne korake da ostanete na pravom putu i uvijek znate što ponijeti na piknik:

1. Odaberite savršeno mjesto

Želite se osjećati udobno? Potražite mjesta s ravnomjernim tlom i manjom gužvom. Također, unaprijed provjerite vrijeme kako biste bili sigurni da imate hladovine u vrućim danima i sklonište u slučaju kiše.

2. Spakirajte savršenu košaru za piknik: osnovne stvari koje morate ponijeti

Deka, hrana, tanjuri i pribor za jelo su obavezni. Ali nemojte zaboraviti ponijeti ostale osnovne potrepštine kao što su salvete, otvarač za boce, vreća za smeće, kišobran i nešto SPF zaštite. Termos boca održat će vaše napitke hladnima, a pakiranjem paketa leda možete osigurati da vaša hrana ostane svježa tijekom dana. Također možete provjeriti naš popis 10 najvažnijih stvari koje trebate ponijeti na kampiranje kako biste pokrili sve osnove.

3. Zabavne piknik igre u kojima možete uživati ​​s prijateljima i obitelji

Od staromodnih igara na otvorenom poput skrivača i zamrzavanja, do klasičnih sportskih igara poput badmintona, nogometa i odbojke, postoji toliko mogućnosti za zabavu na pikniku. Ako pak planirate izlet u Camping Village Šimuni, možete istražiti još više mogućnosti.

Nakon piknika na plaži: savjeti za jednostavno čišćenje

Kada završite s piknikom, ne zaboravite ostaviti mjesto jednako čistim kao što ste ga zatekli. Kako biste olakšali čišćenje, napravite plan od samog početka. Donesite veći zamrzivač u koji ćete nakon toga staviti prljavo suđe i pripremite vreće za smeće kako ne biste ostavili tragove za sobom.

Nakon što odradite sve korake, vrijeme je za zabavu! Uživajte u pikniku na jednoj od šest plaža u Camping Village Šimuni i ostavite najljepše uspomene na pikniku. Ako ste oduševljeni ovim kao i mi, kontaktirajte nas i posjetite uskoro!