Ideje za strašno dobro kampiranje na Noć vještica

Kamping savjeti

Planirate obiteljsko kampiranje na Noć vještica i želite na zabavan način provedesti ovu noć? Imamo zastrašujuće dobre savjete s kojima ćete to ostvariti.

Želite li svojoj djeci priuštiti nešto super uzbudljivo i nezaboravno? Isplanirajte kampiranje za Noć vještica! Zamislite jezive priče uz logorsku vatru, miris sljezovih kolačića i izraz lica vaše djece kada čuju da nešto šušti u grmlju. Tako nastaju lijepe uspomene! Slijedite naše savjete i ideje za organiziranje kampiranja za Noć vještica i provedite najzabavnije obiteljska putovanje ikada!

5 savjeta za uspješno kampiranje za Noć vještica

#1 Ponesite dodatne svjetiljke i baterije

Nakon svih strašnih priča nikome neće biti ugodno u mraku. Zato spakirajte dodatne ručne lampe i ohrabrite klince da traže “čudovišta” oko šatora. Osjećat će se kao hrabri istraživači, a kao nagradu za odvažnost možete im uručiti najdraže slatkiše.

#2 Ponesite dovoljno hrane i grickalica

Što je Noć vještica bez poslastica, zato se prije puta opskrbite najdražim vrstama slatkiša svojih najmlađih. Dok planirate hranu koju ćete nositi i tu se držite teme — razmišljajte o čudnovatim okusima i jezivim oblicima

#3 Isprobajte tematske igre

Istražite prirodu slijedeći neku “ukletu” stazu ili organizirajte natjecanje za najstrašnije ukrašen šator. Također, dobro staro rezbarenje bundeve može zabavljati djecu satima. Također, njihove bundeve će uz šator činiti prekrasnu scenografiju za fotografiranje! Za dodatnu zabavu uvijek možete isprobati naše grupne programe.

#4 Ponesite kameru

Poželjet ćete zabilježiti sve te zabavne trenutke i, naravno, kamera vašeg telefona će to dobro obaviti, ali ako imate pravu kameru, svakako je ponesite sa sobom. Također, možete pogledati naše savjete za fotografiranje na kampiranju kako biste stvorili savršene uspomene s odmora!

#5 I najbitnije, zabavite se

Uživajte u prirodi, povežite se sa svojom obitelji i najvažnije — zabavite se, jer to je bit Noći vještica. Ako ste se odlučili za zastrašujuće zabavan odmor, rezervirajte smještaj u Camping Village Šimuni i pustite mašti na volju. Pripremili smo i neke strašno dobre jesenske ponude za vas, stoga ih nemojte propustiti.