Istražite bogat noćni život u Zadru: pronađite savršeno mjesto za vas

Izleti i avanture

Kad padne noć, Zadar postaje glavno odredište za sjajan provod.

Iako su prirodna čuda Hrvatske još uvijek glavna turistička atrakcija, nevjerojatan noćni život ubrzo postaje jedan od glavnih razloga za posjet zemlji. Noćni život u Zadru nije iznimka! Nakon što ste svjedočite najljepšem zalasku sunca, krenite u jedan od zadarskih noćnih klubova i doživite nevjerojatnu noć ispunjenu plesom ili se pak zaputite u neki od barova gdje se možete opustiti uz koktel.

Arsenal

Ovaj jedinstveni klub nalazi se u obnovljenom skladištu iz 18. stoljeća, što ga čini nevjerojatnim mjestom za niz događanja. Tamo možete pohoditi koncerte novih bendova i renomiranih DJ-a, čuti lokalne klape, lutati zanimljivom galerijom ili samo uživati u obroku ili piću u cocktail baru i restoranu. Nevjerojatan prostor za sve vrste zabave!

Svarog Bar

Ako želite uživati ​​u večernjim satima na svježem zraku okruženi prekrasnim zidinama zadarske povijesti, zaputite se u Svarog, jedini bar i noćni klub koji se nalazi u staroj jezgri grada. Raspustite kosu, zaplešite na popularne ritmove R&B-a, reggaetona, hip-hopa i house glazbe i budite na noć koju sigurno nećete zaboraviti!

Q bar

Omiljen među lokalnim stanovnicima i turistima, Q Bar je savršeno mjesto za koncerte i zabave. Veliki unutarnji prostor često je domaćin pop-rock koncertima, a ako izlazak planirate u četvrtak, nemojte propustiti poznati Trash Electro Party.

Garden

Od dana kada je otvoren, Garden je postao popularno mjesto za opuštanje. Udobne bijele sofe nalaze se na velikoj terasi s koje se pruža prekrasan pogled, a relaksaciji pridonose zvukovi glazbe čiji se ritmovi puštaju iz najsuvremenijih zvučnih sustava.

Sad znate gdje ćete provesti večer, a ako trebate neke ideje o tome što činiti tijekom dana, predlažemo vam 10 najboljih stvari koje morate vidjeti u Zadru.

Ako želite pronaći mirni smještaj koji je blizu uzbudljivog noćnog života u Zadru, rezervirajte svoj boravak u Kampu Šimuni.