Ako ste jedni od onih koji ne mogu bez adrenalina, pogledajte nekoliko ekstremnih aktivnosti koje možete isprobati tijekom svog pustolovnog odmora na Pagu.

Bungee jumping

Iako se radi o sportu koji nije za one slabija srca, bungee jumping definitivno vrijedi isprobati. Posjetite Maslenički most i skočite s najviše bungee jumping lokacije u Hrvatskoj, ovog 56 metara visokog mosta! Ako mislite da niste dovoljno hrabri za tako nešto, imajte na umu da je na ovom mostu bungee jumping isprobala i 75-godišnja starica. Ako je mogla ona, možete i vi!

Rafting na rijeci Cetini

Rijeka Cetina je vrlo popularna među avanturistima koji traže uzbudljive aktivnosti u netaknutoj prirodi. Ova je prelijepa rijeka toliko čista, da se voda iz nje puni u boce i prodaje pod imenom Cetina. Istražite njezine kanjone, savladajte brzace i uživajte u kristalno čistoj vodi i zelenoj prirodi.

Paintball na plaži

Većina je ljudi paintball najčešće igrala u šumi ili nekom zatvorenom prostoru, no Pag će vam pružiti jedno potpuno novo paintball iskustvo. Na ovom otoku svoje protivnike možete obojati crvenom bojom na prekrasnoj pješčanoj plaži. Pripremite svoju pobjedničku strategiju i posjetite plažu Caska!

Rafting avantura na rijeci Uni

Legenda kaže da su stari Rimljani bili toliko očarani ovom rijekom da su je nazvali ‘Jedina’. Vi također možete doživjeti jedinstvenu ljepotu prirode koja je okružuje, na rafting avanturi niz njezine tirkizne i zelene brzace.

Velebitski off road safari

Upoznajte monumentalnu planinu Velebit i na četiri kotača krenite u istraživanje njegovog grubog, ali očaravajućeg terena. Upoznajte jame i vrhove Velebita, doživite nezaboravan pogled na rijeku Zrmanju i njezin 400 metara dubok kanjon te posjetite mjesto gdje je sniman film Winnetou!

Vožnja kanuom na rijeci Zrmanji

Doživite prekrasne slapove rijeke Zrmanje i otkrijte uzbuđenje koje vam može pružiti samo kajakarenje u očaravajućoj prirodi. Krenite u avanturu te u pratnji stručnog vodiča i skipera prođite svim brzacima ove veličanstvene rijeke.

Penjanje

Nakon što savladate našu umjetnu stijenu u kampu, vrijeme je da isprobate pravu stvar. Na Pagu se nalazi mnoštvo stijena po kojima se možete penjati tijekom cijele godine, a među penjačima su najpopularniji strmi dijelovi koji vode do vrha Sv. Vid te stijene iznad plaže Ručica na sjeverozapadnoj strani Paškog zaljeva.

 

Ako vam je srce brže zakucalo dok ste čitali ovaj tekst, drago nam je što vam možemo reći da je ovo samo dio aktivnosti koje smo pripremili za vas. Pogledajte aktivnosti koje možete isprobati u Camping Villageu Šimuni!