Godišnji odmor je pravo vrijeme za opuštanje, a ništa nije bolje od malo wellnessa. Pogledajte kako se gosti našeg kampa najčešće relaksiraju!

Tradicionalna tajlandska masaža

Tradicionalna tajlandska masaža, koja izvorno potječe iz Indije, je sustav iscjeljivanja koji kombinira akupresuru, stimulaciju energetskih točaka i jogu. Osoba koju se masira je odjevena te je u konstantnom dodiru s tijelom masera. Cilj ove masaže je oslobađanje energetskih blokada i tijela od napetosti, no ne trljanjem, već povlačenjem, istezanjem i ljuljanjem. Tajlandska će vas masaža ostaviti u stanju duboke opuštenosti te vas fizički i psihički napuniti energijom.

Tui Na masaža

Tui Na masaža je kineska terapeutska masaža. Tui znači “gurati”, a Na “podići i stisnuti”. Cilj Tui Na masaže je oslobađanje tjelesne energije znane kao chi, i to stimulacijom područja između vaših zglobova. Ova opuštajuća i energizirajuća masaža je posebno dobra za osobe koje pate od artritisa, bolova, išijasa i grčenja mišića. Uz to, ova masaža smanjuje bol u vratu, ramenima, kukovima, leđima, rukama i nogama, te pomaže kod nesanice, glavobolje i zatvora.

Četveroručna masaža

Četveroručna masaža je savršena ako želite iskusiti duboku relaksaciju i potpuno se odvojiti od svijeta. Do toga ne dolazi jer su četiri ruke bolje od dvije, već zbog toga što vaš mozak jednostavno ne može pratiti toliko istovremenih pokreta, pa se prepušta osjećaju i ritmičkim pokretima masera. Ova će vas masaža u potpunosti smiriti i osloboditi od stresa.

Relax / Aroma masaža

Relax / Aroma je masažna terapija koja koristi eterična ulja kao dio tretmana. Tijekom ove se masaže koža zagrijava te se tako krv izvlači na površinu. Ovo poboljšava cirkulaciju te pomaže u eliminaciji toksina i prenošenju esencijalnih ulja kroz tijelo. Udisanje eteričnih ulja smatra se korisnim za um i tijelo, te ima pozitivan učinak na živčani sustav.

Depilacija nogu

Kada ste na godišnjem odmoru, ne želite misliti ni na što drugo osim relaksacije i zabave. To je jedan od razloga zbog kojih u svojoj ponudi imamo depilaciju, a najpopularnija među njima je depilacija nogu. Možete odabrati depilaciju klasičnim voskom ili šećernom pastom, ako imate osjetljivu kožu. Nakon ovog tretmana, sa svojim svilenkasto glatkim nogama možete uskočiti u novu avanturu.

Klasična njega lica

Nakon dugog dana na suncu, nema ništa bolje od kompletnog tretmana lica. On započinje laganim pilingom koji uklanja mrtve stanice kože za besprijekoran izgled, nastavlja se nježnom masažom lica koja stimulira cirkulaciju i od koje koža postaje blistava, a završava hidratantnom i opuštajućom maskom koja vašoj koži vraća vlažnost.

Spa pedikura

Sve one duge šetnje po plaži mogu negativno utjecati na izgled vaših stopala. Zbog toga ih mnogi gosti našeg kampa često počaste potpunim spa iskustvom. Ono uključuje temeljito čišćenje, nakon čega slijede umirujuća masaža i hranjiva maska zbog koje će koža vaših stopala biti meka kao bebina.

Hidrotretman kose

Godišnji su odmori savršeni za hvatanje sunčevih zraka i kupanje u moru, no kombinacija tih dvaju užitaka može uzrokovati oštećenja zbog kojih će vaša kosa žudjeti za hidratacijom. Naš Beauty centar ima puno iskustva s takvom kosom te je za vas pripremio izvrsnu hidratantnu masku koja će revitalizirati, osvježiti i izliječiti vašu kosu.

 

Ako vam se sviđa kako se opuštamo u Camping Villageu Šimuni, rezervirajte svoje mjesto i prepustite se uživanju u wellness tretmanima!