Ako ste tip osobe koja na svakom odmoru mora doživjeti nešto novo i uzbudljivo, dođite na Pag i isprobajte ove aktivnosti koje će vas napuniti adrenalinom!

Kada je riječ o odmoru, svatko ima svoj tempo. Neki vole relaksaciju i opuštanje, dok drugi odmor vide kao priliku za nove avanture. Upravo smo za ove druge napravili popis najuzbudljivijih vodenih sportova i aktivnosti u kojima mogu uživati na Pagu. No to ne znači da ih i naši gosti koji vole laganiji tempo ne mogu isprobati – u kampu imamo tečajeve za sve, od potpunih početnika do naprednih avanturista!

Jedrenje na dasci

Poznati surfer Frosty Hesson jednom je rekao: “Ako imate loš dan, uhvatite val”. Ništa vas neće napuniti pozitivnom energijom i popraviti vam raspoloženje kao malo jedrenja na dasci. U Šimunima smo za vas pripremili čak 10 uređenih mjesta za jedrenje na dasci, na kojima je zbog odličnog položaja kampa vjetar prisutan tijekom cijele sezone. I ne brinite ako ste početnik, jer svakodnevno organiziramo tečajeve jedrenja na kojima ćete bez ikakvih problema pohvatati sve osnove. Isto vrijedi i za iskusne surfere – uvijek ima prostora za učenje novih trikova!

Aquapark

Kada su u pitanju uzbudljivi tobogani, godine su samo broj! Aquapark je savršen način da obogatite svoj odmor na plaži i vratite se u djetinjstvo. Doživite pravo značenje riječi zabava te se penjite, spuštajte, skačite i uživajte prolazeći kroz vodene prepreke u našem Aquaparku.

Ronjenje

Jednom kad zaronite i otkrijete čudesan svijet jadranskog podmorja, velika je vjerojatnost da ćete se u ovu uzbudljivu avanturu zaljubiti na prvi pogled. Šareni grebeni, jata svjetlucavih riba, potopljeni brodovi i avioni te amfore i podvodne spilje, samo su dio nezaboravnih iskustava koja ćete ovdje doživjeti. Dođite u naš ronilački klub i provjerite našu ponudu uzbudljivih noćnih urona, grupnih urona i posjeta potopljenim olupinama iz Drugog svjetskog rata!

Glisiranje

Jeste li ikada sanjali o tome da budete kapetan vlastitog broda? U Šimunima, možete! Iznajmite čamac i provedite dan istražujući prelijepe uvale otoka Paga i brojne otoke sjeverne Dalmacije. Otkrijte skrivene plaže i pronađite svoj privatni raj za sunčanje. Zato skupite prijatelje i obitelj, krenite na nezaboravan izlet i provedite dan uživajući na moru!

Vožnja jet-skijem

Nekoliko je stvari zajedničko svim vodenim sportovima – vjetar u kosi i siguran zagrljaj toplog mora te osjećaj slobode i povezanosti s prirodom. No samo se malobrojni mogu mjeriti s uzbudljivom adrenalinskom zabavom koju vam pruža jet-ski. Ako obožavate adrenalin, od uzbudljive vožnje po valovima nema bolje aktivnosti.

Biciklizam

Biciklizam je odličan način da istražite bilo koje novo mjesto, a 115 km uređenih biciklističkih staza na Pagu omogućit će vam upravo to. Otkrijte sva čuda ovog otoka, upoznajte mještane i uživajte u prekrasnom pogledu na jedinstven dalmatinski krajolik. Ako planirate krenuti na svoju prvu biciklističku turu, pridružite se našem animacijskom timu i krenite u avanturu koja će vas provesti po čitavom otoku!

Penjanje

Ako želite odraditi trening snage, izdržljivosti, okretnosti i ravnoteže u jednom, isprobajte penjanje po stijenama. Camping Village Šimuni jedini je kamp u Hrvatskoj koji ima umjetnu kamenu stijenu s promjenjivim smjerovima, koji će vas svakog dana odvesti u novu avanturu. Naravno, ne morate biti ekspert za penjanje kako biste krenuli, naši će vam iskusni instruktori rado pomoći da usvojite sve osnovne i napredne tehnike.

 

Osjećate li već kako vam raste adrenalin? Rezervirajte odmor na Pagu i isprobajte ove uzbudljive aktivnosti!