Paški arhipelag je prepun avantura, a ovi otoci nude puno za istraživati.

Maun, Silba, Olib i Premuda otoci su najbliži Pagu. Oni su samo sat vremena udaljeni od Paga i to ih čini odličnim izborom za jednodnevne izlete, bilo da odaberete organizirani izlet ili ih odlučite sami istražiti.
Maun je nenaseljeni otok, jugozapadno od Paga. Savršen je za vođene noćne zarone zbog živopisnog morskog života.

Silba je još jedan dragulj dalmatinske obale ispunjen poviješću. Jedna od najprepoznatljivijih građevina je Toreta, šesterokutna kula u središtu sela. Izgradio ju je kapetan Petar Marinić kao simbol svoje ljubavi prema djevojci koju nije mogao oženiti.

Još jedna od zanimljivosti su podvodni sakofazi u uvali Pocukmarak. Tijekom 5. i 6. stoljeća, mnoge su obitelji naručile sakofage za pokop svojih članova obitelji. Ti su sarkofazi korišteni kao građevni materijali za mali mol u zaljevu Pocukmarak i sada se mogu promatrati pod vodom.

Podvodna katedrala svjetlosti

Olib je otok jugozapadno od Paga, poznat po svojim bijelim plažama i kuli Kaštel, koja je nekad štitila stanovnike od gusara i napadača. Možete samo zamisliti kakav pogled pruža!

Premuda je mali otok s velikim iznenađenjem, podvodnom špilja naziva Katedrala, koju je dobila zbog svoje jedinstvene kupole koja propušta sunčevu svjetlost, čineći more tirkiznim. U kampu možete iznajmiti brod i opremu za ronjenje za istraživanje ​​katedrale i zadivljujućeg podvodnog života.

Ako niste za obilazak otoka i više vas privlače izleti, preporučujemo vam da rezervirate putovanje u jedan od obližnjih nacionalnih parkova: Plitvička jezera, Paklenicu, Sjeverni Velebit, Krku i Kornate.

Ako vaš odmor pak podrazumijeva sunčanje na prekrasnoj plaži, Pag je prepun nevjerojatnih plaža, a 6 ih je u našem kampu. Njihova imena savršeno ih opisuju: Briljantna plaža, Zlatna plaža, plaža Dva mornara, Dijamantna plaža, Biserna plaža i plaža Bijelog galeba. Svaka od njih je posebna, a ako želite znati više, pročitajte o tome što možete raditi na svakoj od plaži.