Kad je odlazak na odmor u pitanju, većina odmah pomisli na sunce, plažu, kupanje i ljeto. No sve ovo možete iskusiti i tijekom proljeća, pogotovo ako se nađete u Šimunima!

Iako je ljeto najpopularnije godišnje doba za odlazak na odmor, proljeće u Šimunima nešto je što svakako morate doživjeti. Pogledajte pet razloga zbog kojih naši gosti sve češće posjećuju Camping Village Šimuni u proljetnim mjesecima!

Atmosfera je idealna

Kako je Pag jedan od najsunčanijih otoka Jadrana, tijekom proljetnih mjeseci ovdje vlada savršena atmosfera. Temperature su u velikom plusu, ali nije vruće i sparno kao što zna biti tijekom ljetnih mjeseci, već je vrlo ugodno. A i poneka lagana ljetna kišica će s vremena na vrijeme doći s daškom osvježenja, samo pazite da ne pokisnete.

Gužve su minimalne

S obzirom na to da većina gostiju posjećuje kamp tijekom ljeta, u proljeće ovdje nema velikih gužvi. To znači da ćete puno jednostavnije pronaći i rezervirati onu idealnu parcelu na plaži, bungalov ili mobilnu kućicu. Ako volite uživati na plažama i imati mnoštvo slobodnog prostora samo za sebe, Šimunu će vas tijekom proljeća u potpunosti oduševiti.

Cijene su niže

Za goste koji odluče doći na odmor u Camping Village Šimuni pripremljeni su brojni popusti, a posebno tijekom proljetnih mjeseci. Tada vas u kampu očekuju posebne pogodnosti koje će vam omogućiti da jeftinije rezervirate smještaj, besplatno isprobate brojne aktivnosti i doživite jedinstvena iskustva za manje novca.

Aktivnosti su dostupnije

Sve aktivnosti koje su vam dostupne u kampu tijekom ljeta, dostupne su vam i u proljetnim mjesecima. Ono što je posebno je to što manje gužve koje vladaju tijekom ovih mjeseci dovode do toga da ćete moći puno jednostavnije isplanirati što želite raditi i u koje vrijeme. Sve se u potpunosti prilagođava vama i vašim željama!

Stres je nepoznata riječ

Kad sve ove ranije navedene stvari povežete u jednu cjelinu, ono što ćete dobiti je savršen odmor tijekom kojeg će baš sve biti prilagođeno vama. Radit ćete stvari koje želite, odmarati na plaži, uživati u gastronomskim delicijama, isprobavati razne uzbudljive aktivnosti i jednostavno uživati. Bez stresa, problema i bilo kakve vrste živciranja!

__________

Sada kada znate koje su sve prednosti odlaska na odmor u proljetnim mjesecima, trebate još samo rezervirati svoj idealan odmor u Camping Villageu Šimuni i pripremiti se za opuštanje!