Razlike između običnog kampiranja i kampiranja u Šimunima

Kamping savjeti

Iako se na prvu možda čini da su sve vrste kampiranja jednake, u stvarnosti postoji mnoštvo razlika između običnog neplanskog kampiranja i kampiranja u uređenom kampu poput Camping Villagea Šimuni. Ovo su neke od najvažnijih!

Mnoštvo organiziranih aktivnosti

Jedna od prvih stvari koju ćete primijetiti čim dođete u Camping Village Šimuni je velika količina zabavnih aktivnosti koje ovdje možete isprobati. Ovdje će vas dočekati hrpa različitih stvari – od grupnih sportova poput nogometa ili odbojke, preko uzbudljivih izleta na kojima ćete upoznati sve ljepote otoka Paga i Dalmacije, pa sve do vodenih aktivnosti poput ronjenja, jedrenja i svima omiljenog Aquaparka. Upravo su ove aktivnosti, koje se u kampu provode pod vodstvom iskusnih instruktora, jedna od najvažnijih razlika između kampiranja u Šimunima i neplanskog odlaska na kampiranje.

Uz to, u ljetnim mjesecima goste na plaži uvijek čeka besplatno voće, a jednom tjedno se organizira veliki roštilj za sve goste, te spektakularan vatromet.

Dostupnost svih važnih sadržaja

Kako bi se naši gosti mogli u potpunosti prepustiti odmoru i uživanju, u kampu su im dostupni apsolutno svi sadržaji koji bi im mogli dodatno poboljšati čitavo iskustvo kampiranja. Osim priključaka za struju i Wi-Fi internetske mreže kojom je pokriven čitav kamp te besplatnih baldahina, suncobrana i ležaljki na plažama, ovdje ih čekaju posebno uređeni sanitarni čvorovi te mnoštvo trgovina, restorana i barova. Uz to smo se povezali s obližnjim gradovima kako bi naši gosti u svakom trenutku mogli zatražiti prijevoz do bilo koje destinacije na otoku Pagu, a u slučaju da je nekom od gostiju potrebna medicinska pomoć, liječnici mogu doći u kamp za svega par minuta.

Kombinacija slobode i komfora

Kad je kampiranje u pitanju, našim su gostima među najvažnijim stvarima mogućnost odabira i potpune prilagodbe čitavog kamping iskustva njihovim željama i interesima. Kako bismo bili sigurni da će u potpunosti uživati kad dođu u Camping Village Šimunu, za njih smo pripremili nekoliko različitih tipova smještaja – od četiri vrste parcela koje će im omogućiti da dožive istinsko kamping iskustvo pa sve do dvije kategorije prostranih bungalova i devet tipova mobilnih kućica u kojima se odmor u prirodi povezuje s komforom na koji su navikli u svojim domovima.

Prilagođenost osobama s invaliditetom

Kako bi svima omogućili da se zabavaljaju u prirodi, bistrom Jadranskom moru i mnoštvu dostupnih aktivnosti, Camping Village Šimuni smo posebno prilagodili i osobama s invaliditetom. Izgradili smo posebne ulaze u more i organizirali stručno osoblje koje će svim gostima omogućiti uživanje u raznim uzbudljivim aktivnostima, a uz to smo postavili i Vista mobilne kućice koje su posebno uređene za osobe s invaliditetom.

Posebni sadržaji i aktivnosti za kućne ljubimce

S obzirom na to da mnogi na odmor putuju sa svojim kućnim ljubimcima, u Šimunima vaše čupave pratitelje očekuje tretman kakav im nije dostupan niti na jednom drugom mjestu za kampiranje. Uz to što s vama smiju boraviti i u bungalovima i u mobilnim kućicama, vašim su ljubimcima na raspolaganju dvije posebno uređene plaže na kojima se mogu zabavljati, specijalni sanitarni čvorovi na kojima ih možete okupati te veterinarska služba koja vam je dostupna u svakom trenutku. Ako često idete na kampiranje sa psima i drugim kućnim ljubimcima, u Šimunima ćete pronaći sve što vam je potrebno.

__________

Sada kada znate zašto je bolje odabrati kampiranje u Šimunima od običnog kampiranja, trebate još samo rezervirati svoj idealan odmor u Camping Villageu Šimuni i pripremiti za nezaboravno iskustvo!