Ostanite u formi čak i na odmoru, i otkrijte nove aktivnosti koje možete dodati u svakodnevne treninge.

Oblikovanje beach bodyja traži puno truda, a odlazak na odmor može poremetiti vašu rutinu vježbanja. Srećom, imamo sve što ćete ikada trebati da biste i na odmoru zadržali aktivan način života.

Možda tek razmišljate o promjeni načina života ili ste još novi u pokretu zdravog života? Pročitajte naš kratki vodič za zdrav život na kampiranju.

Birate li prvo timske sportove, imamo puno terena na kojima možete vježbati timski duh! Uz 1 sat odbojke na pijesku izgubit ćete 234 kalorija, a uz nogometnu ili košarkašku utakmica izgorjet će 477 kalorije.

Ako svoje tijelo volite održavati satovima aerobika, jedan će vas koštati 477 kalorija, a ako uživate u smirujućem satu joge, izgubit ćete 351 kalorija.

Uživate li boraveći na zraku, penjanje na Sv. Vid će vam ponuditi zadivljujuće poglede, ali i izgubiti 405 kalorija, nešto manje od sata vožnje po biciklističkim stazama Paga.

Sportovi na vodi i aktivni odmor za obitelji

Jednom kad isprobate sportove na vodi, zaboravit ćete kopno!

Za one koji traže morsku avanturu, sat surfanja izvrstan je način za izgubiti 207 kalorija, kao i naučiti novu vještinu. Jednako je i s jedrenjem na dasci, kajakarenjem i stand up veslanjem – sve su to uzbudljive aktivnosti, nećete ni razmišljati o tih 500 kalorija koje će netragom nestati!

Obitelji koje vole aktivan odmor mogu se podijeliti u parove u igri tenisa, i učinkovito izgubiti 414 kalorija ili pak sat badmintona koji će nekoga koštati pobjede, ali i 306 kalorija.

Možete vježbati do sutra, ali ako ne pazite na svoju prehranu, rezultati će doći sporije. Kad je u pitanju zdrava hrana, Dalmacija je odlična destinacija. Mediteranska kuhinja je puna svježih sastojaka s niskim udjelom masti, a njihove razne kombinacije možete okusiti u restoranima našeg Kampa.

Bez obzira na aktivnost za koju se odlučite, postoji nekoliko savjeta koje trebate imati na umu. Izbjegavajte vježbanje tijekom visokih temperatura (podne do 15 sati), pijte dovoljno vode i zaštitite se od sunca.

Sada kada ste odabrali svoje omiljene aktivnosti, vrijeme je da ih i isprobate! Rezervirajte svoj godišnji odmor i uživajte u aktivnom odmoru u Hrvatskoj!