Ako je ovo vaš prvi put da idete na kampiranje sa svojim krznenim prijateljima, evo nekoliko savjeta koji će vaš boravak u Camping Villageu Šimuni učiniti vrlo ugodnim!

Smještaj i zabava

Psi su više od kućnih ljubimaca, oni su dio obitelji i zato u Camping Villageu Šimuni svi kućni ljubimci mogu boraviti u mobilnim kućicama i bungalovima uz svoje vlasnike.

Ne samo da su dobrodošli u kampu, već psi ovdje imaju imaju i plaže na kojima mogu uživati. Plaža bijelog galeba i Plaža dva mornara imaju posebna mjesta za pse i kućne ljubimce. Plaža dva mornara se nalazi na istočnom kraju kampa Šimuni, dok je Plaža bijelog galeba na Punti.

Sigurnost i dokumenti

Budući da je sigurnost na prvom mjestu, psi u kampu uvijek moraju biti na uzici. To sprječava pse da odlutaju ili se izgube. Također, ne treba zaboraviti ni na ostale goste u kampu koji se možda boje pasa ili im nije ugodno u njihovoj prisutnosti.

Ako putujete iz inozemstva, obavezno provjerite posjeduje li vaš pas sve potrebne dokumente i važeću putovnicu.

Higijena i potrepštine

Nakon dana provedenog na plaži, vrijeme je za kupanje! Svojeg ljubimca u Camping Villageu Šimuni možete okupati u sanitarnim čvorovima 1 i 2, u kojima se nalaze posebni blokovi za životinje.

Svi vole da kamp bude čist pa i vas molimo da pripazite na njegovu čistoću te da uvijek pokupite za svojim psom. Ako ostanete bez vrećica za skupljanje izmeta, naš info desk ima sav pribor koji vam može zatrebati.

Zdravlje i dobrobit

Voda je važna tijekom svakog godišnjeg doba, ali posebno po ljeti. Zato vas molimo da se pobrinete da vaš pas u svakom trenutku ima dovoljno vode. Ako zaboravite zdjelicu za svojeg psa, novu možete kupiti na našem info desku.

Prije nego krenete na kampiranje, svakako posjetite svojeg veterinara kako bi mogao cijepiti vašeg ljubimca. Uz to se pobrinite da bude i čipiran, kako se slučajno ne bi izgubio.

Prilikom planiranja odmora također dobro razmislite i o svim aktivnostima kojma ćete se baviti u Camping Villageu Šimuni te prema njima pripremite i kutiju za prvu pomoć. S obzirom na to da je ozlijeda šape najčešća ozlijeda kod pasa, ako idete na planinarenje sa svojim ljubimcem, ponesite zavoje ili štitnike kako biste smanjili mogućnost ozlijede. Na kampiranje također ponesite i pincetu jer vaši ljubimci mogu pokupiti buhe ili krpelje, čak i ako nose ovratnik protiv nametnika. I za kraj, svakako sa sobom uzmite i najdražu igračku svojeg kućnog ljubimca!

Ako dođe do ozljede ili nekog drugog hitnog slučaja, najbliža se veterinarska stanica nalazi u gradu Pagu, na adresi Splitska b.b. Stanica radi od 7 ujutro do 2 poslije podne, a možete ih dobiti na broj 023/600-438. Za sva ostala pitanja vezana uz kampiranje sa psima, dođite na info desk kampa.

 

Sada kada znate sve o kampiranju s životinjama, rezervirajte svoj savršen odmor u Camping Villageu Šimuni!