Zašto je kampiranje pokraj mora idealan odabir za odmor?

Kamping savjeti

Bez obzira na to putujete li sami, s prijateljima ili s klincima, kampiranje pokraj mora jedan je od najboljih načina na koji možete provesti svoj odmor.

Mnoštvo je razloga zbog kojih su odlasci u kampove i kampiranje na Jadranu jedan od najpopularnijih tipova odmora, a mi vam sada donosimo četiri koje naši gosti izdvajaju kao one zbog kojih se svake godine vraćaju u Šimune.

Okruženi ste prekrasnom prirodom

Čim uđete u kamp, dočekat će vas nevjerojatne prirodne ljepote kojima se može pohvaliti samo otok Pag. S jedne će vam strane hlad pružati gusta borova šuma puna Oleandra, dok ćete zabavu i opuštanje pronaći na nekoj od šest prekrasnih plaža i u kristalno bistrom Jadranskom moru. Ovakvu jedinstvenu kombinaciju nećete pronaći niti na jednom drugom mjestu!

U svakom se trenutku možete osvježiti

S obzirom na to da se u Šimunima velik dio parcela, bungalova i mobilnih kućica nalazi us samu obalu, od mora ni u kojem trenutku nećete biti udaljeni više od nekoliko metara. To znači da se uvijek možete baciti u more kako biste se na brzinu osvježili, te potom nastaviti s aktivnostima kojima ste se bavili kao da se ništa nije dogodilo. Ovaj je osjećaj još bolji ako odaberete neku od parcela koje su postavljene u prvi red do mora, pa jutarnji skok u vodu bude prva stvar koju napravite nakon buđenja.

Odlično je za vaše zdravlje

Pozitivni utjecaji blage mediteranske klime na zdravlje nadaleko su poznati, a njih ćete posebno osjetiti u Camping Villageu Šimuni. Utjecaje ove posebne, mediteranske kombinacije zraka, morske soli i prirode u kampu možete dodatno pojačati brojnim haloterapijskim wellness tretmanima koji će vas osloboditi stresa i u potpunosti opustiti.

Možete isprobati brojne aktivnosti

Wellness tretmani i uživanje na plaži nisu jedine aktivnosti koje su vam dostupne u Šimunima. Zbog toga što se kamp nalazi pokraj mora, ovdje možete isprobati mnoštvo vodenih aktivnosti, poput ronjenja, jedrenja, vožnje jet-skija, kajaka i pedalina te uživanja u Aquaparku. Ako ipak više volite stajati čvrsto na zemlji, za vas smo pripremili biciklističke i pješačke ture te mnoštvo timskih sportova i uzbudljivih izleta.

_____

Sada kada znate zašto je kampiranje pokraj mora jedan od najboljih način za odmor i uživanje, sve što još trebate napraviti je rezervirati parcelu, bungalov ili mobilnu kućicu kraj jedne od plaža u Camping Villageu Šimuni!