Ako želite svojim klincima omogućiti vrhunsko ljetovanje, mnoštvo zabave i nezaboravno iskustvo, ljetni sportski kamp u Šimunima idealno je mjesto za njihov odmor.

Kampiranje je jedan od najboljih načina na koji vaši klinci mogu provesti svoje ljetne praznike. Ljetni sportski kamp u Šimunima posebno je prilagođen njihovim željama i potrebama, kako bi im svaki dan bio najbolji ikad. Okruženi predivnim Jadranskim morem, zelenilom borove šume i mnoštvom djece iz svih krajeva svijeta, vaša će djeca uživati u svim aktivnostima koje ih očekuju.

Upoznat će mnoštvo druge djece i steći nove prijatelje

Jedna od najvećih prednosti ljetnih kampova je velik broj djece iz različitih zemalja, s kojima se vaši mališani mogu svakodnevno družiti, igrati i zabavljati. U Camping Village Šimuni svake godine dolazi mnoštvo obitelji iz cijele Europe, a to znači da će vaša djeca moći upoznati igre, jezike i kulturu drugih zemalja te, najvažnije od svega, steći prijatelje za cijeli život.

Naučit će brojne vještine i isprobati zabavne sportove

Za vaše su klince u kampu organizirani sportski, zabavni i edukativni programi koji će im omogućiti da se uključe u sve aktivnosti koje ih zanimaju i koje žele isprobati. U ljetnom je kampu poseban naglasak stavljen na sportske aktivnosti, pa tu vaši klinci mogu naučiti plivati, roniti, jedriti i veslati te sudjelovati u brojnim sportovima poput nogometa i odbojke. Uz sportove, vaši se klinci mogu uključiti i u brojne edukativne timske aktivnosti i igre koje se, kao i sportske aktivnosti, provode pod vodstvom licenciranih voditelja i instruktora.

Upoznat će se s ljepotama i kulturom Dalmacije i Jadrana

S obzirom na to da se sve aktivnosti ljetnog sportskog kampa provode na otoku Pagu, koji je prepun kulturoloških znamenitosti i prirodnih ljepota, vaša će djeca svakog dana naučiti brojne zanimljivosti vezane uz ovaj dalmatinski kraj. Saznat će brojne informacije o dalmatinskoj kulturi, povijesti i ljudima koji ovdje žive te proširiti svoje znanje o flori i fauni Paga i njegovog podmorja.

Stvorit će uspomene koje će pamtiti cijeli život

Upoznavanje s novim kulturama, sudjelovanje u brojnim zabavnim igrama i uzbudljivim aktivnostima te druženje s prijateljima koje će ovdje steći, vaše će mališane uvijek podsjećati na odlične trenutke koje su proveli u ljetnom sportskom kampu. Bit će im toliko dobro da će se htjeti vratiti svake godine.

Pogledajte popis svih aktivnosti za djecu u Camping Village Šimuni.

_____

Sada kad znate što sve očekuje vaše mališane u ljetnom sportskom kampu u Šimunima, jedino što još trebate napraviti je rezervirati svoj idealan odmor!