Slastičarnice i pekare

Mnoštvo kolača, sladoleda, palačinki i raznih pekarskih delicija oduševit će sve ljubitelje slastica.

Slastičarnica Mali raj

Prepuna sladoleda, kolača i voćnih kupova, slastičarnica Mali raj je najsretnije i najslađe mjesto u čitavom kampu. Ovo kraljevstvo slastica nalazi se u sklopu café bara Suncokret.

Radno vrijeme: 08:00-23:00

Preuzmite ponudu
Creperia Šimuni

Ljubičasto-crvena drvena kućica mjesto je na kojem se okupljaju svi ljubitelji palačinki u kampu Šimuni. Posjetite palačinkarnicu i isprobajte brojne slatke i slane varijante ove slastice.

Radno vrijeme: 18:00-23:00

Preuzmite ponudu
Fritule Kuna

U šarenoj drvenoj kućici u samom centru kampa Šimuni, smjestila se Kuna. Ovdje možete uživati u fritulama koje se i danas proizvode prema tradicionalnom hrvatskom receptu, te u domaćoj limunadi i soku od bazge.

Radno vrijeme: 10:00-23:00

Preuzmite ponudu
Pekara Pan Pek

Smješten u samom centru kampa, Pan-pek vam donosi najsvježije pekarske proizvode. Ovdje ćete pronaći peciva, kroasane, pizze, krafne, kekse i brojne druge proizvode.

Radno vrijeme: 07:00-22:00

Pekara Šumica

Ako svakog dana želite uživati u svježim pekarskim poslasticama, posjetite pekare Šumica. Smještene su na dvije lokacije u kampu, u sklopu café bara Šumica i u blizini Slane plaže.

Radno vrijeme: 07:00-23:00

Camping Village Šimuni koristi web kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva naših web stranica. Više informacija o vrstama kolačića koje koristimo i čemu služe možete naći u našim PRAVILIMA O KORIŠTENJU KOLAČIĆA Molimo odredite koje kolačiće Camping Village Šimuni može koristiti: