O nama

Na južnoj strani otoka Paga, okružen borovima i cvjetovima Oleandra, smjestio se Camping Village Šimuni, jedan od najaktivnijih kampova u Hrvatskoj. Ovdje će vas dočekati salve smijeha te mnoštvo veselja i dobrog raspoloženja.

Više detalja

Doživite pustolovinu života na najneobičnijem hrvatskom otoku

S jedne strane okružen nebesko plavim Jadranskim morem, a s druge zelenilom borove šume, Camping Village Šimuni na najzabavniji će vam način otkriti sve čari kampiranja na Pagu, najneobičnijem otoku Hrvatske koji ima oblik mjeseca i na kojem rastu najstarije masline na svijetu.

Otok Pag

Sunce, vjetar i miris Mediterana u srcu Europe, to je otok Pag. Ovo mediteransko utočište jedinstvene otočke kulture začinjeno je sjajnom hranom, odličnim vinima i gostoljubivim ljudima.

Pag je najneobičniji otok na Jadranu. U njegovim vas gustim šumama i tirkiznim uvalama na svakom koraku očekuju zabavna iznenađenja, avanture i pustolovine.

Pag je otok u koji ćete se zaljubiti, iznova ga otkrivati i stalno mu se vraćati!

2.500

sunčanih sati godišnje

Info desk

Info deskovi kampa Šimuni smješteni su na recepciji i u blizini Šimi kluba, a tamo se možete prijaviti za brojne izlete, organizirati prijevoz i saznati sve informacije o aktivnostima i događanjima u kampu i u Hrvatskoj.

Hitna pomoć

Ako zatrebate medicinsku pomoć, molimo vas da se javite na recepciju kako bismo vas u što krećem roku mogli prevesti do obližnjih ambulanti koje se nalaze u Novalji i Pagu. Kod hitnih slučajeva slobodno nazovite recepciju na +385 23 697 441.

Praonica

Praonice rublja se nalaze kod sanitarnog čvora 1 na samom ulazu u kamp i kraj trgovine Luka. Žetone potrebne za pranje i sušenje odjeće možete kupiti na jednom od dva info deska kampa po cijeni od 50 kn.

Servisna služba

U kampu vam tijekom cijele godine na raspolaganju stoji profesionalna servisna služba. U slučaju bilo kakvih poteškoća s vašim smještajem, molimo vas da se javite na recepciju.

Besplatan internet

Kamp Šimuni je pokriven bežičnim internetom koji je besplatan za sve goste. Pristupiti mu možete odabirom 'CampingSimuni' WiFi mreže i opcije 'Free Access'.

Camping Village Šimuni koristi web kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva naših web stranica. Više informacija o vrstama kolačića koje koristimo i čemu služe možete naći u našim PRAVILIMA O KORIŠTENJU KOLAČIĆA Molimo odredite koje kolačiće Camping Village Šimuni može koristiti: