Mobilne kućice i bungalovi 20 % jeftiniji u lipnju!

Mobilne kućice i bungalovi 20 % jeftiniji u lipnju!

Burin, Twix, Dalmatia, Comfort ili neki od preostalih 6 tipova mobilnih kućica koji su u ovom periodu jeftiniji 20% dobra su uvertira u nezaboravan odmor.

Trajanje ponude: 2. – 20. 6. 2018.

Mobilne kućice i bungalovi:

  • 20 % popusta na sve tipove mobilnih kućica i bungalova

Svi ostali troškovi naplaćuju se prema službenom cjeniku kampa te se taj popust ne može kombinirati s ostalim popustima.

Očekujemo lijepo vrijeme i toplo more, a pripremamo pregršt sportskih aktivnosti, zabavno-animacijskog programa i nezaobilaznih paških poslastica, koje se svakodnevno poslužuju u našim restoranima.

Ako se želite samo odmoriti i uživati u suncu i moru, na plažama Kampa Šimuni čekaju vas besplatne ležaljke i baldahini! I to nije sve! U samom središtu kampa očekuje vas potpuno novi beauty salon sa širokom ponudom usluga za žene i muškarce, posebno ističemo tradicionalnu tajlandsku masažu!

Nemojte propustiti lipanj u Šimunima, jer otkrit ćemo vam tajnu – tada je kod nas najljepše!

Veselimo se vašem dolasku!

Camping Village Šimuni koristi web kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva naših web stranica. Više informacija o vrstama kolačića koje koristimo i čemu služe možete naći u našim PRAVILIMA O KORIŠTENJU KOLAČIĆA Molimo odredite koje kolačiće Camping Village Šimuni može koristiti: