Trgovine

Brojne trgovine u kampu Šimuni opskrbit će vas svim proizvodima koji bi vam mogli zatrebati na odmoru, od voća, svježe ribe i mesa za roštilj do novina, suvenira i kamping opreme.

Image Title
Market Luka

U samom središtu kampa Šimuni nalazi se market Luka, trgovina u kojoj ćete pronaći mnoštvo različitih proizvoda. Ovdje možete nabaviti hranu, suvenire i brojne druge stvari.

Radno vrijeme: Radno vrijeme: 07:00-21:00

Camp shop Šimuni

Ako vam je potrebna oprema za kampiranje, Camp shop Šimuni su mjesto koje morate posjetiti. Ovdje ćete pronaći veliku ponudu kamping opreme koju možete kupiti ili iznajmiti.

Radno vrijeme: Radno vrijeme: 08:00-12:00 i 16:00-19:00

Image Title
Image Title
Tisak

Na Tisku ćete pronaći najveću selekciju domaćih i stranih novina i časopisa. Uz to vam je dostupno i mnoštvo drugih proizvoda, poput hrane, pića i slatkiša te mobilnih telefona i bonova.

Radno vrijeme: Radno vrijeme: 07:00-23:00

Voćarna Din

Ako ste ljubitelj zdrave hrane, posjetite voćarnu Din. Tamo vas očekuje velika ponuda svježeg voća i povrća te mnoštvo prirodnih sokova, meda i suhih proizvoda od voća.

Radno vrijeme: Radno vrijeme: 07:00-23:00

Image Title
Image Title
Ribarnica

Smještena u maloj kamenoj kućici sa starom drvenom barkom, ribarnica kampa Šimuni mjesto je na kojem ćete svakoga dana naći najsvježiju ribu, školjke i morske plodove iz dubina Jadrana.

Radno vrijeme: Radno vrijeme: 07:00-13:30

Kameno doba

U Kamenom dobu, trgovini smještenoj u samom centru kampa Šimuni, možete pronaći unikatne suvenire od bračkog kamena, koji će vas uvijek podsjećati na kampiranje u Hrvatskoj.

Radno vrijeme: Radno vrijeme: 10:00-23:00

Image Title
Image Title
Đingi

Bez obzira trebate li ručnike, kupaće kostime, luftiće, maske, peraje, disalice ili lopatice za izgradnju kula u pijesku, u prodavaonici Đingi pronaći ćete baš sve za more i plažu.

Radno vrijeme: Radno vrijeme: 08:00-23:00

Camping Village Šimuni koristi web kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva naših web stranica. Više informacija o vrstama kolačića koje koristimo i čemu služe možete naći u našim PRAVILIMA O KORIŠTENJU KOLAČIĆA Molimo odredite koje kolačiće Camping Village Šimuni može koristiti: