Kampiranje u jesen može biti veliko i čarobno iskustvo poput kampiranja na vrhuncu ljeta. More može biti nešto hladnije, zrak je malo čudniji, ali mnogi kampiranje više vole na taj način - i sami ćete otkriti da ste možda jedan od njih!

Još jedna velika prednost jesenskog kampinga svakako su manje gužve i više prostora za raširiti cijelo tijelo. Čak i više od toga, možda biste mogli dobiti osjećaj da imate cijelu prekrasnu prirodu i nevjerojatne vidike samo za sebe.

I naravno, promatranje lišća kako polako prelazi od zelene do zlatno smeđe boje pod toplim suncem i onaj osjećaj kako se priroda oko vas polako počinje priprema za dugi zimski san. Tu su i kesteni, koje možete peći na otvorenoj vatri ili uživati ​​u bogatom i kremastom kesten pireu.

Duge šetnje u prirodi, uživanje u spektakularnom pogledu s obale ili s vrha brežuljka, posjeti lokalnom muzeju i galeriji, probavanje nevjerojatnih jela i domaćih vina – dokaz su da kampiranje u jesen nije toliko različito od ljeta. Samo imajte na umu da kampiranje izvan sezone također znači provjeravanje radnog vremena – neka mjesta zatvaraju baš kada i ljetna toplina, ali još uvijek postoji mnogo ponude!

Za one koji vole more, ne samo plivanje, nego i ronjenje na mjestima poput kampa Šimuni – naši osposobljeni učitelji vodit će vas u otkriće potonulih brodova i prekrasnog morskog dna. Za ljubitelje sporta, kako sudionike tako i gledatelje, događaj koji se ne smije propustiti je Šimuni Open: spektakularna pomorska ekstravagancija koja uključuje jedrenje na dasci, kitesurfing, surfanje i stand-up veslanje.

Kampiranje u jesen u jednoj riječi: nepropustivo. Razmislite o fotografijama koje ćete napraviti, a ne samo sjećanja na sve predivne trenutke, ali i zavid vaših prijatelja i sljedbenika, kad ih objavite na Facebooku ili Instagramu.

Kampiranje u jesen je savršen izbor za odmor – i gdje je bolje doživjeti radosti nego u kampu Šimuni.