Kampiranje je odličan način na koji klinci mogu provesti svoje školske praznike, naučiti nove stvari i biti aktivni. Ovo su neke od aktivnosti koje ih očekuju u Camping Villageu Šimuni.

Odlazak na odmor s djecom znači da se morate pobrinuti za njihove potrebe te isplanirati aktivnosti koje će ih zabaviti. U Camping Villageu Šimuni smo svjesni važnosti zajedničkog obiteljskog vremena, ali i aktivnosti kojima se djeca mogu baviti samostalno. Pogledajte nekoliko zabavnih aktivnosti u kojima će vaši klinci uživati, a vama omogućiti da se u potpunosti prepustite odmaranju.

Igrališta na kopnu i na moru

U kampu Šimuni se nalaze tri dječja igrališta u kojima vaši mališani mogu trčati, penjati se i igrati zabavne igre. Osim ovih igrališta, vaši klinci (a i vi sami) se na Zlatnoj plaži mogu zabavljati u našem Aquaparku s 14 elemenata. U Aquaparku stalno održavamo i zabavna natjecanja u brzini i spretnosti, a oni najbolji osvajaju odlične nagrade.

Sportovi na otvorenom

Djeca vole biti aktivna i zato se u Camping Villageu Šimuni može pronaći sport za svakoga. Vaše dijete može krenuti na tenis i zaigrati nogomet ili isprobati stolni tenis i odbojku na pijesku. Ako vaše dijete obožava more, u kampu Šimuni može čak isprobati  i kajakarenje i jedrenje, te se dobro zabaviti vožnjom na tubama i bananama. Za nezaboravnu podvodnu avanturu, posjetite centar za ronjenje Foka i krenite u istraživanje podmorja i potopljenih brodova.

Kreativne radionice

U kampu postoji mnoštvo aktivnosti koje će vašim mališanima omogućiti da se užive u razne uloge, poput gusara koji traže izgubljeno blago ili vila i tigrova u koje se mogu pretvoriti bojanjem lica. Vaši se maleni kreativci u Šimunima mogu u potpunosti izraziti te u kazališnoj predstavi svima pokazati svoje glumačke vještine ili se obući u svoje omiljene likove i pridružiti karnevalu.

Šimi klub

Najmlađi se gosti Šimuna uvijek mogu uključiti i u Šimi klub, najsretnije mjesto u kampu s najboljim pidžama tulumima. Ovdje se vaša djeca mogu igrati, družiti s vršnjacima, stvarati nova prijateljstva i upoznati ovcu Šimi, maskotu Šimi kluba. U Šimi klubu su za vaše klince organizirane razne edukacijske radionice i interaktivne izvedbe, a mogu se zabavljati i društvenim i didaktičkim igrama. Ako vaši mališani obožavaju video igre, u klubu imamo Playstation i Wii sa svim njihovim omiljenim igrama. Uz sve ovo, u Šimi klubu organiziramo i Šimi disko, tulum na kojem vaši klinci mogu plesati na svoje najdraže pjesme.

Sve ove aktivnosti vode stručni i iskusni animatori, a sama se animacija provodi na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom i slovenskom jeziku.
Sada kad znate koje vas zabavne aktivnosti očekuju u kampu Šimuni, jedino što trebate napraviti je rezervirati svoj odmor!